Írországi kaland

Szia! Örülök, hogy megtaláltál! Itt elolvashatod kalandjaimat és gondolataimat. Képet kaphatsz arról, hogy mit is jelent elhagyni otthonod és elindulni az ismeretlenbe, egy szebb jövő reményében. "Follow your dreams, because you wouldn't want it so bad if you couldn't have it. The Universe gives you those dreams, because you can have them. If you're willing to work for it you can have anything you want. Nothing is impossible... That's how I see it." Michael Flatley

szombat, szeptember 03, 2005

Lehet, hogy eljött az idő?

Tegnap egész nap hiába nézegettem az email-jeimet a különböző hírleveleken kívül semmi sem jött. Még csak egy picurka viszzaigazolás sem a legutóbbi levelemről. Illetve összeismerkedtem néhány emberrel a fórumon és velük szoktam levelezni, hogy kinek hogy sikerül a kijutás. De azon kívül az egész nap unalmasan telt. Figyelmemet a lelkemben dúló, a new orleansi hurrikánt is meghaladó vihar tombol. Mígnem este megtörtént a csoda! :) Egyszerre kettő állás ajánlatot kaptam. Ismerős a helyzet. Általában nagy várakozás után mindig hirtelen indul be minden és kapkodhatom a fejem. Jövő hét elején lesz a telefonos interjú. Nagyon izgulok, mert megnéztem a helyeket a neten és nagyon jónak tűnnek. Istenem ha ez most sikerül igérem nagyon jó kislány leszek!! Nem fogok többet rosszalkodni! És lefogyok 55kgra!!

"Happiness is like a cat. If you try to coax it or call it, it will avoid you; it will never come. But if you pay not attention to it and go about your business, you'll find it rubbing against your legs and jumping into your lap."
William Bennett