Írországi kaland

Szia! Örülök, hogy megtaláltál! Itt elolvashatod kalandjaimat és gondolataimat. Képet kaphatsz arról, hogy mit is jelent elhagyni otthonod és elindulni az ismeretlenbe, egy szebb jövő reményében. "Follow your dreams, because you wouldn't want it so bad if you couldn't have it. The Universe gives you those dreams, because you can have them. If you're willing to work for it you can have anything you want. Nothing is impossible... That's how I see it." Michael Flatley

péntek, szeptember 09, 2005

Utolsó péntek?

Nos úgy néz ki mégsem ez az állás lesz az enyém, nem azért, mert ők nem akarnak, hanem a közvetítő ajánlott, egy másikat, ami jobb lenne nekem. Ám legyen, mert jogos volt a csajszi érvelése... Rendes, hogy tényleg segít, nem csak mondja! A repjegyem közben már készül, nem tudom hanyadikára, mert nyertem és nem tudom mikorra lesz hely így hirtelen. Szóval, ha nem lesz meg az állás, viszont a jegyem bármelyik napra szólhat a jövő héten nem tudom mi lesz. Ez a másik Donegal-ban lenne, ami elég messze van Dublintól. Kár, mert már beleéltem magam Dublinba. Ráadásul megvettem a Lonely Planet Dublin City Guide könyvet borsós áron. Az írországit kellett volna. Végülis mindegy, mert azt is megakartam venni, csak odakinnt Írországban, egyrészt, mert olcsóbb, másrészt, ha Dublinban lettem volna, amíg nem jövök egy kicsit helyre pénzügyileg nem mentem volna kirándulni a városon kívül. Ma fodrászhoz megyek, és lehet, hogy utána fogok néhány régi könyvemet és irány az antikvárium. Végülis a másikat is így vettem. Nagyon jó könyvek, de az áruk... Talán még egy esőkabátot kéne beszerezni, persze amit kinéztem a túraboltban 8000ft! Iszonyat. Most vagy én vagyok elszállva, vagy valami nincs rendben ebbe a világban.
Minden esetre ma is telefon a közvetítővel, lehet, hogy a munkahelyről is hívnak, majd meglátjuk. Már annyira ki voltam tegnap, hogy kivettem egy dvd-t. A jéghercegnő volt a címe. Aranyos kis film, pont ilyen kiengedős estékre tökéletes.
MEGTÖRTÉNT A NAGY CSODA ÉS MINDEN LE VAN ZSÍROZVA!
Vasárnap utazok, van ideiglenes szállásom és Hétfőn reggel jelenésem van az új munkahelyemen! Hát... már látom a végét ennek a tortúrának! :)