Írországi kaland

Szia! Örülök, hogy megtaláltál! Itt elolvashatod kalandjaimat és gondolataimat. Képet kaphatsz arról, hogy mit is jelent elhagyni otthonod és elindulni az ismeretlenbe, egy szebb jövő reményében. "Follow your dreams, because you wouldn't want it so bad if you couldn't have it. The Universe gives you those dreams, because you can have them. If you're willing to work for it you can have anything you want. Nothing is impossible... That's how I see it." Michael Flatley

szerda, október 05, 2005

Jaj....

Hetfon este atkoltoztem szerencsere egy negyagyas szobaba. Igaz most csak harman vagyunk a szobaban, de barmikor johet oda egy lany. Valoszinuleg, csak hosszutavon marado emberket kapunk, de ezt sose lehet tudni. Az elso ejszakam az uj agyamban eleg hideg volt. Majd megfagytam, igy masnap elmentem es vettem egy halozsakot. Ugyis szuksegem lesz ra kesobb, hogyha megyek utazni. Szoval halozsak az orromig felhuzva, a tetejere a takaro. Erdekes mod nem csuszott le a takaro rolam, mert reggel ugyanugy ebredtem. Egesz ejjel izzadtam, igy reggel arra ebredtem, hogy a natham elerte, vagy legalabbis remelem, hogy elerte a tetopontjat. Mar jol felszakadt a slajm, igy mar jobb kohogni, bar meg mindig olyan erzes, mintha ki akarna szakadni a tudom. Nagyon szarul vagyok... Anyuuuuuuu!!!!! Persze este megyek dolgozni 5-re. Meg van ot oram meggyogyulni!!!! Kis vicces szitu a munkahelyrol: az egyik takarito malajziai ugy nez ki mint egy 15 eves fiu. Nagyon sovany es olyan magas a hangja, mint egy kiherelt operaenekesnek. Szoval eleg vicces a ficko. Es oda van ertem. Egy nap otszaszor elmondja, hogy milyen gyonyoru vagyok es el akar velem menni sorozni, meg fel akar vinni a lakasara... Tiszta gaz, mert a szep szoval mondott nemet nem nagyon vette az agya... Na meg az egyik csajszi, aki valoszinuleg leszbi, az is minden aron el akar menni velem sorozni, meg vacsorazni olasz etterembe. O mar kicsit elobbre tart mint a csavoka, mert o mar ossze akar velem koltozni, hogy egyutt bereljunk lakast... Probald megmagyarazni neki, hogy helloooo en a kolbit szeretem!!! A hostelben meg a gondnok valami erthetetlen okbol azt hiszi, hogy fiukat viszek fel titokban a szobamba. Pedig ha tudna mikor volt utoljara szexualis elmenyem kirohogne, megcsak nem is mutatkozok fiukkal. Tenyleg erthetetlen a dolog. Szoval zajlik az elet itt Irorszagban!!!!!

9 Comments:

At 10:56 de., Anonymous Névtelen said...

Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

 
At 10:57 de., Anonymous Névtelen said...

Image Hosting Sites Show Huge Growth In '05
Nielsen/NetRatings reports that traffic to image hosting websites has skyrocketed due to the massive rise in blogging activity seen since the beginning of 2005.
Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

 
At 10:59 de., Anonymous Névtelen said...

Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

 
At 11:00 de., Anonymous Névtelen said...

Your blog is great . This may be of interest to you; HGH Supplement . Get HGH Supplement

 
At 11:00 de., Anonymous Névtelen said...

Nice blog you have here! If you get a chance you may want to visit this Adult Sex Toys site, it's a very nice site.

 
At 9:03 du., Blogger Agent Vic said...

szia, ez elég komoly ez a hat spam comment, ami felettem sorakozik.

Amúgy mit csinálsz Dublinban? Csak érdekelne. Én is bloggolom a dolgot, ha érdekel olvasgasd.

Üdv,

Agentvic

 
At 1:02 du., Blogger matttheo3892 said...

I really enjoyed your blog. This is a cool Website Check it out now by Clicking Here . I know that you will find this WebSite Very Interesting Every one wants a Free LapTop Computer!

 
At 1:02 du., Blogger matttheo3892 said...

I really enjoyed your blog. This is a cool Website Check it out now by Clicking Here . I know that you will find this WebSite Very Interesting Every one wants a Free LapTop Computer!

 
At 10:12 de., Blogger Viktoria Strain said...

haho remelem jol fogod magad erezni Dublinban es sok sok szep helyre eljutsz majd.

 

Megjegyzés küldése

<< Home